♥ måndag

Alltså vädret! Kan inget annat än att älska det ju.
Perfekt väder att sitta och plugga i just nu. Har så himla mycket plugg de här veckorna och det är stora saker, så det är väldigt stressigt men jag gör så gott jag kan.
Idag har det iallafall varit en skön skoldag. Var i stan fram till klockan 12 och gjorde massa saker där, klart mycket bättre än att vara i skolan iallafall. Sen har jag och ebba haft hand om välkomnstgrejen på uv. Nu tänkte jag fortsätta plugga, ha de bra!

♥ 27/4

- 2 från juli.
 
Hej!
Denna helgen har varit så skön! Varit bra väder hela tiden.
Iallafall så var jag på livlsust i fredags och då var även en tysk kör där och övade med oss. Stannade kvar i stan ett tag och sedan var jag ute med några kompisar. Igår så åkte vi in till stan och fikade lite och efter det var det konsert med tyskarna. Idag har vi haft invigning med uv och sen så har jag solat lite och lyssnat på podcast. Senare ska jag ut med elinor och ikväll ska vi grilla. Så gott!
Det är vad min helg har gått ut på men den har varit bra :)
 

♥ 17.40

idag har vi haft fysiklabb i nationella. så skönt att ha de gjort för nu har vi bara matte och samhäll kvar. glad för att det blev samhäll och inte geografi/historia eller något annat :)
resten av kvällen ska jag nog bara plugga, har en so-inlämmning och en bilduppgift som ska vara klara tills imon så bäst att sätta fart.
Ha det bra! :)

♥ stockholm

- tre bilder från instagram under veckan.
 
I torsdags så åkte vi till stockholm. Vi har mest bara gått runt och shoppat lite. Men de var så skönt att bara komma iväg och det har verkligen kännts som sommar dom här dagarna. Vädret har varait super!
Vi kom hem igår och nu har skolan börjat igen. Men inte alls långt kvar till sommarlovet nu så det är bara att hållla ut :)

♥ 23.59

En bild från ikväll då jag och wilma åt fondue, så gott!
Detta lovet har varit supebra än sålänge. Igår träffade jag filippa och vi åkte runt lite med longboardsen, inatt sov jag hos elinor med några kompisar. Förutom det har jag träffat massa andra kompisar och sen så var jag i växjö en sväng.
Imorgon ska jag iallafall äta på värdshuset och sen så måste jag packa lite. Ha det bra!

♥ påsklov

nu har vi äntligen påsklov. känns inte riktigt som att vi har det, men ska ju inte klaga.
sista lovet i grundskolan ju, haha. ska nog bara ta de lungt den här veckan innan vi åker iväg till helgen, ska bli så skönt att komma härifrån lite.
som ni ser så startade jag iallafall lovet med att måla lite i mitt nya rum och ikväll ska jag kolla på film med några kompisar. ha det bra! :)
 

♥ Vårfestival

Idag har vi haft vårfestival i skolan. Min andra och sista.
Så hela dagen har jag varit och hjälpt till med det. Men det var kul! Det är ju kul att det händer någonting speciellt. Nu får vi se fram emot liseberg istället :)

♥ 18.09

Blev så sugen på smoothie, så gjorde en när jag kom hem. Denna var gjord av jordgubb och banan, så himla gott!
Resten av kvällen ska jag bara plugga, har så himla mycket denna veckan så lovet passar väldigt bra till.
Fick även reda på att jag blev intagen preliminärt till min linje och det är ju bra!

♥ Emil 21

 

För en och en halv vecka sen så fyllde vår ungdomsledare Emil år. Vi ville göra något speciellt så vi bakade tårta och pyntade lite fint inne i rummet. Här är en liten film ifrån det.


♥ ♥

 

♥ Jensens

Idag har vi varit i jönköping och firat ebba. Vi bjöd henne på jensens och sen så gjorde vi lite annat mysigt.
Så bra studiedag helt enkelt.
Imorgon har vi handbollsturnering mot alla nior och jag är inte alls taggad, men får hoppas de blir kul vilket det inte lär bli haha. Sen är det ju bara en vecka kvar innan lov, så skööönt! :)
 

♥ 1 april

Så himla trött, men annars har det varit en helt okej dag.
Åkte till jönköping med skolan för att vara med på någon rytmsak så där var vi hela dagen, men sen när vi skulle åka därfifrån blev det verkligen kaos, haha.
Annars så händer det massa olika saker i veckan, ingen riktig vecka så det är skönt. Studedag på torsdag :)
Ha det bra!
 

RSS 2.0