♥ spexfoto

- Alla bilder försvann, ingen aning om vart de hamnade någonstans.
 
Idag har vi tagit spexfoto. Våran klass var sport och här ser ni några av alla saker. Kommer lite mer bilder sen när jag hittar dom. Vid två stack jag till växjö för att få träffa min nya klass och se den nya utbyggnaden av skolan och lite andra roliga saker. Det var verkligen kul att få träffa den nya klassen och se alla som ska gå där och så som det ser ut nu så verkar det vara en väldigt bra klass. Får hoppas att det fortsätter vara så! :)

♥ tisdag

Hej och godkväll :)
Plugget börjar äntligen lugna ner sig så nu har jag det mer lungt än innan.
Idag har RFSL varit i skolan så då har vi sluppit alla lektioner. Sen på fredag har vi friluftsdag så denna veckan blir lite annorlunda. Skönt att jag inte hinner vara med på hela eftesom vi åker till norge då. Så på fredag till lördag så åker vi till göteborg och har konsert där och sedan åker vi vidare till oslo en natt och sjunger där. Ska bli kul att äntligen få åka iväg.
 
Melanie på bilden som även fyllde 16 idag :)

♥ 18.09

Hinner aldrig skriva, men det är bara för att det är så mycket i skolan.
Från och med nästa vecka blir det iallafall betydligt lugnare, ska verkligen bli så skönt.
Hoppas ni mår bra! :)

♥ 11.15

godmorgon!
kom på att vi bara har två hela veckor kvar i skolan. huuur skönt!
inatt har jag iallafall varit i stan. var på bio igårkväll och såg på the other woman. den var faktiskt väldigt bra, rolig! stannade och sov, kollade på film och åt got mat, så en bra kväll!
resten av dagen hade jag tänkt att göra lite nytta. hoppas ni har det super! :)
- bildbrist så en bild från gamla stan i påskas.

♥ plugggg

alltså, det är SÅ mycket inlämmningar och prov nu sista tiden.
Det jobbiga är att allt är samtidigt och det blir bara mer och mer. Ikväll blir det iallafall kärnkraftinlämning, hälsocoach-arbete och så får jag ta och plugga lite matte och spanska med. Orkar verkligen inteeee.
För att göra saken ännu värre har jag rykt på en förkylning och fått ett svullet öga. Nu ska jag inte klaga mer, ha de bra!

RSS 2.0