♥ gislaved

Lite bilder från kvällen då det var något rock café i kyrkan. Tyckte det inte var så kul så stannade inte kvar jättelänge sen efter.
Annars inatt så har jag varit i gislaved hos ett par kompisar som jag inte har träffat på flera månader. Det var jättekul, och kul att träffa dom igen! Nu är jag sliten och trött, godnatt!

♥ våffeldagen

Idag är det somsagt våffeldagen, så mamma gjorde lite våfflor, så himla gott! Dock så ser det inte så värst gott ut på bilden, haha.
Idag hade vi i allafall nationella i engelska, kunde nog knappast gå sämre. Hade en så dålig dag och kunde verkligen ingenting även fast de verkade så himla lätt. När jag gjorde muntligt så gick det inte heller så bra så vi får väl hoppas att det går bra nästa vecka då det är sista i engelska.
Nu tänkte jag kika på solsidan lite med pappa, hoppas ni mår bra!
 
 

♥ Malmö

I lördags så åkte jag till malmö med livlsust, klockan 9 gick bussen från värnamo.
Vi åkte till europaporten och övade i några timmar med alla som skulle vara med. 
Trötta men laddade så åkte vi till emporia och gick där i några timmar. Tyvärr så köpte jag ingenting utan bara mat på max.
Vi åkte tillbaka till europaporten och hade en bra konsert med star for life och massor med andra ungdomar. V
Sedan var vi väldigt trötta och slitna och åkte vi hemmåt.
En väldigt bra dag!
 

♥ 21.46

Dom senaste dagarna har jag varit hemma då jag inte mått så bra. Men tog mig till skolan idag eftersom vi skulle göra nationella, och sedan så hade vi inga vanliga lektioner så det var bara skönt.
Melanie hängde med mig hem efter skolan och vi bakade kladdkaka, så gott! Hängde med henne till pizzerian, och träffade lite andra kompisar. Hängde med tillbaka för att ta sällskap med ellen och samantha så det var kul eftersom jag inte träffar dom så ofta.
 
lite vad jag har gjort de senaste dagarna, hoppas ni mår bättre än vad jag har gjort :)
 
 
 
 

♥ nationell

hoppas ni mår bra! de gör jag.
nu har nationella börjat, idag hade vi svenska halva dagen och tror ändå det gick helt okej.
igår var jag iallafall och sjöng med livlsust och sen stack jag och några till mc donalds. åtta kilometer dit haha men det var de värt. har inte så mycket att skriva men hööörs! :)

♥ 15/3

Vid nio så var det frukost i kyrkan. Terese Fredenwall kom dit och pratade och sjöng, och frukosten var supergod. Himla bra start på dagen.
Vid fyratiden stack jag till wilma. Var där ett tag innan vi stack till kyrkan igen.
Väl där så träffade vi elinor, elin och karolina så då fikade vi ett litet tag.
Vid åtta så började konserten. Hon är verkligen duktig.
Stannade kvar ett litet tag och pratade med folk som man aldrig träffar annars så det var kul. Bra lördag med andra ord! :)

♥ 23.26

2 bilder från ikväll.
Var i stan och sjöng med livslust. Nästa lördag ska vi till malmö och sjunga så det ser jag fram emot! :)

♥ superbra dag

igår så dansade vi nior i skolan halva skoldagen, sedan framåt kvällen så åkte vi till stan där alla nior i kommunen skulle dansa, eftersom det var obligatoriskt. Men det var faktiskt rätt kul! Kul att träffa folk :)
Kom hem vid halv elva ungeför och då stack jag, ebba och karro till hilda och sov där. Så himla mysigt. finaste ebba fyllde år med så vi firade henne massa. men bra dag :)
 

♥ måndag

- 2 mobilbilder från igårkväll.
 
Måndag igen, men vädret gör mg på bra humör så mig gjorde det inget att gå till skolan, hehe.
Hade muntligt nationella i engelska, gick inte jättebra, hade verkligen kunnat gå bättre.
Meeen, inget att göra åt. Ha det bra!
 
 

♥ växtverk steg 3

I helgen har jag varit i bäckalyckan utanför vaggeryd där växtverk var. Det var ett jättefint ställe och sen så hade vi ju himla tur med vädret med, sol nästan hela tiden. Detta var sista steget, vilket är lite skönt men ändå väldigt tråkigt. Om jag tänker efter har det ändå varit rätt så kul med växtverk, lärorikt och att man har fått träffa nya kompisar. Denna helgen så har vi sovit i tält, supermysigt och sedan har vi gjort tävlingar och massa annat. Men det har iallafall varit en superbra kväll! :)

♥ värnamo

hejhej!
Hoppas ni mår bra, själv har jag kännt mig halvdålig i flera dagar dagar nu, men inget att göra åt.
Idag har jag iallafall varit och kollat mina ögon så har sett suddigt halva dagen men börjar se bättre nu.
Snart ska jag laga mat och sen så kom jag på att jag måste packa tills fredag med. Vi hörs!

♥ 18.49

man märker verkligen våren, så skönt, hihi.
har hört att det ska bli 11 grader på fredag?
Idag har jag iallafall varit ute och åkt longboard en sväng ovh nu hade jag tänkt att steka lite pannkakor och kolla på glee. Hoppas i mår bra! :)

♥ ♥

Helt sjukt vad jag saknar sommaren, just denna sommaren.. ♥

♥ 21.58

 
 
 
ett år sedan, exakt.
 

♥ mars

kom precis på att de är mars nu, känns ju jättekonstigt. men nu kan vi lämna vintern bakom oss och välkomna våren, haha :)
Hela kvällen har jag bakat macarones, kan ju säga att det absolut inte var det lättaste jag hade gjort. Dom blev jättefula, men smakar helt okej, hehe. Har även kollat på melodifestivalen och önskade  gärna att state of drama gick vidare, men tyvärr gjorde dom ju inte det. Ringde och röstade på dom så försökte iallafall, haha.
 
Imorgon så ska jag ha hand om söndagsskolan och efter det blir det en sväng till ullared, det blir bra!

RSS 2.0