♥ och så var det lov

Hej!
Har haft fullt upp denna veckan så har inte hunnit göra så mycket annat.
Efter att ha varit hemma i några dagar begav jag mig till skolan trots att jag inte var helt pigg.
I fredags så hade jag hand om påskfirandet i skolan, mådde dåligt och var helt slut efter det. Stannade iallafall kvar i stan med kusinerna och sedan åkte jag in till värnamo. Mötte upp ebba och hilda och åt på stigs innan vi gick vidare.
Lördagen åkte jag in till värnamo och kollade runt lite på marknaden och fixade lite småsaker. Åkte till melkstams när Filippa skulle klippa alma, hängde med henne hem och sov hos henne och vaknade sedan upp till denna goda frukosten ovan. Det är lite av vad som har hänt under veckan. Denna veckan kommer betydligt bli mer lugnare eftersom vi har lov. Har någon liten sak inplanerat men annars inte så mycket, ska mest bara vara hemma och ta det lugnt och det tror jag att jag behöver.
Hoppas ni har haft en bra vecka, kram!

♥ helgen

I fredags så hoppade jag över livslust, var istället hemma, vilade och kollade på film innan jag mötte upp matilda. Vi stack till pizzerian och sen så stack vi till tonår där vi spelade in lite musik, bara för skojs skull haha.
Lördagen var fylld med plugg, framtills kvällen då jag åkte till wilma och kollade på film.
Söndagen hängde jag med elinor till jönköping och när vi kom hem träffade vi wilma och kollade ännu mer på film, så de var en bra helg. Dock har jag inte mått lika bra de här dagarna men ikväll ska jag iallafall in och kolla på figys musikal så de blir nog bra.
Kram!

♥ mystorsdag

Hej på er! Hoppas ni mår bra!
Har haft en bra torsdag änsålänge. Har haft hål, gått runt och kollat på uf-mässan, käkat glass och shoppat är lite av vad som har hänt. En vecka kvar och sedan lov, så de är skönt. Kram!

♥ -


♥ go helg

Hoppas ni har haft en bra helg!
I fredags så stack jag till kyrkan och efter det var jag ute med ett par kompisar. Träffade massor av folk jag inte har träffat på jättelänge så de var jättekul.
Igår så hade vi konsert med LL och var inte taggad alls på att åka in, men det ångrar jag inte att jag gjorde.
Det var en så sjukt kul konsert och har nog aldrig varit så taggad som jag var igår. Så det var tur att jag åkte in.
Idag gick jag upp tidigt för vi skulle in till stan igen och sjunga några låtar. Dock var jag så himla trött men de gick bra ändå.
Hoppas ni mår bra. Kram! :)

♥ ett steg närmre arton

Idag fyller världens bästa kompis 17 år.
Tycker om dig så himla mycket. ♥

♥ vårsöndag

Denna söndagen har jag suttit inne större delen av dagen. Har 3 stora uppgifter som ska vara klara så har varit tvungen att sitta med det hela dagen. Kände ändå att jag inte bara kunda sitta inne när det var den varmaste dagen som varit i år så mötte ett par kompisar och promenerade lite och gick bort mot sjön.
Nu måste jag fortsätta med pluggandet men har sovmorgon imorgon så det är bra.
Hoppas ni också har njutit av värmen, ha det bra. Kram!

♥ helgen i stan

En suddig bild från gårdagen. Mötte upp ebba och hilda efter skolan och kollade på fifty shades of grey, såå bra!
Avslutade sedan dagen med mat på condecco, så mysigt!
Denna dagen har också tillbringats i stan. Åkte in och kollade på katedrals musikal pippin. Den var lite lång och lite svår att förstå men annars var den så grymt bra, helt sjukt bra gjord! Ni som bor här i närheten borde verkligen ta er tid och se den, alltså så bra!
Hoppas ni har haft en bra helg änsålänge, kram!

♥ en bra onsdag

Hej på er! Hoppas eran dag har har varit bra.
Min har varit väldigt bra faktiskt. Blev invald i elevkåren, så nu är jag medlemsansvarig så de är kul!
Efter skolan gick jag, emma och frida och åt på condecco, och sen åkte jag upp till grand där jag mötte elma och julia så vi gick runt och shoppade lite. Kom hem runt åtta och var dödstrött men de får man väl stå ut med när man pendlar varje dag. Kram!

♥ andra mars

2 från igår och 2 från idag
 
Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra måndag! Min dag har varit ganska lugn.
Patrik Lundberg var och föreläste för oss idag och jag tyckte att det var ganska intressant faktiskt. Han förklarade allt på ett bra sätt och han var rolig så de gjorde det hela bättre. Var även på en intervju och sen så fick vi sluta tidigare, så de var bra!
Nu tänkte jag sätta mig och kolla på dubbelliv. Blev så glad för nu ska dom börja visa dubbelliv på tv, tips till er som gillar det. Kram!

♥ 1 mars

Blev så glad när jag insåg att det var första mars, äntligen!
Har nog aldrig velat att februari ska ta slut så fort som nu. Vill så gärna ha vår nu.
Tyvärr så håller vädret inte med om det. Igår var det jättesoligt och hur fint som helst, idag snöar det stora snöflingor.
Denna söndagen har jag iallafall vilat, ätit mat och så har jag kollat lite på skid-vm, tycker det är så mysigt!
Ska också ta tag i en uppgift som vi har i grafisk design. Har dock otroligt svårt att börja plugga men de är väl bara att ta tag i det.
Hoppas ni mår bra, kram!

RSS 2.0